Julekalenderen er slutt. Takk for at du deltok. Fortsatt god jul og godt nyttår!

Hvem er Gardena en del av?
Hvem er Gardena en del av?
Dagens premie


Ferievanningssystem fra Gardene
Gardena Aquabloom solcelledrevet ferie- og balkongvanningssett hjelper deg å vanne opptil 20 balkong- eller terrasseplanter. Det soldrevne vanningssettet krever ikke strømtilkobling. Du kan velge mellom 14 forhåndsinnstilte vanningsprogrammer for å bestemme den optimale mengden vann plantene dine trenger. Ved å plassere en passende vannbeholder med vann (vi anbefaler GARDENA vannbeholder 13367-20) sammen med installasjonen, trenger man ikke vanntilkobling takket være den integrerte pumpen. Alle nødvendige komponenter (inkludert batterier) følger med i settet.

Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt.

Luke er avsluttet

Riktig svar: Husqvarna-gruppen


Konkurransevilkår

- Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.
- Vinnerne vil bli kontaktet via telefon eller e-post.
- Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.
- Deltagelse i Konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.
- Deltagelse i Konkurransen er tillatt for enhver person som har gyldig e-postadresse, er 16 år gammel eller eldre på påmeldingstidspunktet.
- Deltageren samtykker til at den registrerte e-postadressen blir lagret og vil kunne bli behandlet og brukt i forbindelse med å informere om konkurranseholders produkter og tjenester på et senere tidspunkt.

Vilkår

Jeg samtykker til å bli medlem av Bygger'n-klubben, og tilsendt nyhetsbrev med markedsføring fra Bygger'n via e-post og/eller sms. Dette samtykket kreves for deltakelse i kalenderen.