Julekalenderen er slutt. Takk for at du deltok. Fortsatt god jul og godt nyttår!

Hva er ekstra spesielt med Pyron båltønne?
Hva er ekstra spesielt med Pyron båltønne?
Dagens premie


Pyron båltønne fra Arnøy
Pyron er en rentbrennende båltønne. Den er produsert i børstet rustfritt stål med doble vegger og med et spesiell utviklet ventilasjonssystem som gjør den meget effektiv. De doble veggene gjør at det tilføres ferdig oppvarmet luft i toppen av båltønnen. Dette gjør at gassen fra forbrenningen også forbrennes som igjen fører til veldig lite røyk. Perfekt som alternativ til bålpanne på hytte, camping eller hjemme i hagen. Båltønnen har tre ben som gir en god stabilitet på stort sett alle underlag.

Obs, her ble det ikke helt riktig. Feil er merket i rødt.

Luke er avsluttet

Riktig svar: Den er tilnærmet røykfri


Konkurransevilkår

- Vinneren vil bli tilfeldig trukket basert på innsendte svar.
- Vinnerne vil bli kontaktet via telefon eller e-post.
- Dersom nødvendig informasjon ikke er korrekt registrert vil premien gå tilbake til ny trekning.
- Deltagelse i Konkurransen er gratis og uten kjøpsforpliktelse.
- Deltagelse i Konkurransen er tillatt for enhver person som har gyldig e-postadresse, er 16 år gammel eller eldre på påmeldingstidspunktet.
- Deltageren samtykker til at den registrerte e-postadressen blir lagret og vil kunne bli behandlet og brukt i forbindelse med å informere om konkurranseholders produkter og tjenester på et senere tidspunkt.

Vilkår

Jeg samtykker til å bli medlem av Bygger'n-klubben, og tilsendt nyhetsbrev med markedsføring fra Bygger'n via e-post og/eller sms. Dette samtykket kreves for deltakelse i kalenderen.